alter ego vs. res publica

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Aj striptéri môžu mať krízu

...

a nielen tí ozajstní (tým sa asi môže zaseknúť opasok alebo zips :) )....

ale aj tí myšlienkoví. Vlastne sme nimi všetci. Všetci niečo odhaľujeme, niečo ukazujeme, dávame druhým možnosť nahliadnuť do svojej mysle. Niekedy nepriamo, inokedy zase celkom vyzývavo ako exhibicionisti. Stále rozmýšľam, čo vlasnte človeka núti k tomu, aby sa s druhými podelil o niečo vlastné. Tých dôvodov bude ale asi veľmi veľa a budú asi dosť rôznorodé.

A tak pri tom, ako chce niekto druhým niečo zveriť tou formou, že niečo napíše a nechá tak večný odkaz, môže naraziť na rôzne prekážky. Sám som ich zažil niekoľko, ale aj tak ma vždy najviac trápilo to, keď som zase raz chcel niečo odovzdať tým ostatným, čo sú tu a ono to proste nešlo. Vôbec nič neprichádzalo ako strašne som chcel. Nastavil som zadok múze a inšpirácii nech ma už riadne kopne, ale ona sa mi iba smiala za chrbtom ako som tam bol zohnutý :))

Musel som jednoducho počkať. A tak som sa aspoň naučil, že to netreba siliť keď to nejde. Radšej si dám pauzu. Aj keď niekedy môžu mať ostatní pocit, že niečo už bolo nasilu a naviac, predsa som to len ja kto tu robí striptíz a nebudem sa im preto strkať do zadku. No nie??..


de profundis | stály odkaz

Komentáre

  1. No
    ale až do zadku ? Ale kedz tak dumam, aj tam može daco šikovnoho človeka napadnuc, no ni ?
    publikované: 04.05.2007 09:37:02 | autor: vychodnarskarecesia (e-mail, web, autorizovaný)
  2. na pauzu
    je Kit Kat najlepší..viem o čom píšem :)
    publikované: 04.05.2007 09:39:50 | autor: teide (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. hmmm
    kit kat som uz davno nemal. mnam )
    publikované: 04.05.2007 09:44:27 | autor: gemini (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014