alter ego vs. res publica

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Nové ritné implantáty

alebo veselý príbeh zo starého mesta

Naplnená semenom od Desperáda a utkvelou predstavou že je novodobým slovenským stelesnením juhoamerickej predstaviteľky sladkej telenovely, si vykračovala vo vysokých čižmiskách  s celkom novými implantátmi v zadku po starom meste. Sústreďovala sa na každý svoj pohyb a snažila sa vnímať svoje novučičké implantáty v každej polke svojho teraz vypuklého zadku. Už presne 1347 dní žiadostivo obdivovala Jennifer Lopez a teraz konecne bola presne ako ona. Vrtela bokmi a poškuľovala všetkými smermi naokolo a sledovala reakcie každého kto ju a jej nový zadok zaregistroval. Niesla si ho ako ten najpyšnejší páv a vnútri ju zalievalo príjemné teplo, keď si všimla ako na jej vystrčenom pozadí pristávajú pohľady mužov. Konečne prežívala pocit zadosťučinenia za celé tie roky počas ktorých ju bombardovali manuely, frederiky, juanity, márie a rosalindy. Milovala ich ale zároveň nenávidela a hystericky na ne žiarlila. Boli jej vzorom dokonalosti a úžasného spojenia kásy a múdrosti. Strašne túžila byť jednou z nich. Aspoň na chvíľu sa cítiť ako ony. A teraz to konečne prišlo. Nielenže sa už za tie roky sledovania všetkých tých hodnotných dialógov naučila ako sa má správne vyjadrovať, plakať, afektovane sa smiať, odpadávať, hysterčiť a robiť scény... teraz je už dokonca viac. Má predsa nové ritné implantáty. A s tými už môže predsa siahať na ďalšie nové méty. Zrazu jej ľavú mozgovú bunku úplne osvietilo a dostala nový nápad....


de profundis | stály odkaz

Komentáre

  1. čo za nápad?
    to jej zadočné vložky nestačia ? ;)
    publikované: 06.09.2007 10:59:22 | autor: teide (e-mail, web, autorizovaný)
  2. :)
    to xce jednoznacne pokracovanie.. :)
    publikované: 06.09.2007 11:15:47 | autor: amidala (e-mail, web, autorizovaný)
  3. pokracovanie
    veru aj bude dake...
    publikované: 06.09.2007 11:18:50 | autor: gemini (e-mail, web, autorizovaný)
  4. fiiiha
    mam sa este vela ucit:D
    publikované: 06.09.2007 12:57:20 | autor: kiinka (e-mail, web, autorizovaný)
  5. kedy ma cas
    chodit sa vytrcat do mesta, ked musi sledovat tele a aj novely? Inac si mysli, ze chlapom v nasej zemepisnej sirke sa pacia skor mensie zadocky .. ale chodi sem vela turistov v lete.
    publikované: 06.09.2007 16:18:43 | autor: bandol (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014