alter ego vs. res publica

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Ako sa mi zhnusil blog

Neviem ako sa to stalo, ale zrazu som k nemu citil strašný odpor.

Pozeral som sa naň iba zdiaľky a všetko mi pripadalo na jedno kopyto. Akoby sa točilo stále o tom istom. Články vychádzali nenormálne rýchlo a často. Ak som si chcel niečo zaujímavé prečítať, tak som musel hľadať veľmi dlho. Mal som jednoducho pocit, ža sa z blogu stal nasýtený roztok, ktorý toho už viac nedokázal absorbovať a všetko naviac sa míňalo kvalite.

To však boli iba moje pocity. A ja dakedy také proste mávam. Vo všetkom. Raz si frčím na arašidovom masle a nepijem nič iné ako kofolu, alebo sa stretávam len s istými ľudmi... až sa toho všetkého prejem a dosť. Potrebujem pauzu. Jednoducho chytím hroznú ponorku a všetko sa mi tak nenormálne zhnusí, že to nemôžem ani vidieť ani cítiť.

A tak to bolo aj s blogom. Musel som si dať prestávku. Tentoraz žiadna kríza; skôr ma zasa chytala virtuálna realita do svojich sietí a ja som potreboval dýchať čistý vzduch. A čo teraz?? Nachádzam sa v akomsi aklimatizačnom tábore a uvidíme čo ďalej. Budem vás samozrejme priebežne informovať :)


de profundis | stály odkaz

Komentáre

  1. asi nie si sam
    Za posledny mesiac som si tu precitala asi X rozlucok s blogom. Niektori sa ani nerozlucili, niektori zmazali, co napisali... Ale ponorka je ponorka.
    publikované: 30.05.2007 13:16:27 | autor: prevazneneskodna (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014