alter ego vs. res publica

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

City life

Keď vystúpila z električky, prefúkol ju silný studený vietor. Na celom tele jej nabehla husia koža. Dlhý kožený priliehavý kabát si ešte viac vytiahla ku krku.

Vlasy mala ešte stále trochu vlhké. Celá nedočkavá zo zážitku z onoho záhadného rána už ani nevnímala či je to zima alebo ten zváštny príjemný strach z očakávania. Snažila sa nebyť príliš roztržitá, ale predsa sa potrebovala trochu ukľudniť. Mala ešte necelú hodinku a tak sa rozhodla, že si ešte zájde na teplý čaj. Túlala sa uličkami starého mesta a ani nevedela kam presne ide, ale niečo jej vravelo, že práve za najbližším rohom nájde nejakú útulnú kaviareň. A naozaj,... bola tam. Po dnešnom ráne už vôbec nebola prekvapená. Sadla si do rohu k malému stolíku, tak aby sa mohla pozerať z teplej miestnosti von oknom. Nič neotvárala, nič si nečítala. Mätový čaj mala najradšej. Nasiaknutá jeho príjemnou vôňou vstala a vyšla von. Za blokom starých domov zahla doprava k východu metra. Zrazu ostala stáť. Pozerala úplne zhypnotizovaná pred seba. Zabudla na všetko, čo sa v ten deň stalo a cítila sa ako 10 sekúnd pred orgazmom...


intelectual | stály odkaz

Komentáre

  1. .
    a to z coho ? 10 sekund pred orgazmom , to uz je hodne blizko... to kym dopisem tuto vetu uz bude ...:)
    publikované: 18.12.2007 18:40:05 | autor: sygon (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014