alter ego vs. res publica

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Samota a vzrušenie v dvojici

Zrazu sa jej vytrhla z rúk, vybehla von a ona si len opäť vzdychla. Neboj sa, nebude to trvať dlho, povedala a ruka jej skĺzla po chrbte na jej zadok.
Vedela, že sa necíti dobre, keď je bez nej, a preto na ňu nechcela tlačiť. Ani jedna z nich si však nechcela pokaziť deň. Naopak, chceli si ho užiť.
Poď, vráťme sa ešte na chvíľu, povedala jej ticho do ucha zachádzajúc rukou do jej hustých vlasov. Zacítila ich vôňu a tá ju ovládla ešte viac. Ale čo keď... nestihla však dopovedať. NIečo silnejšie v nej ju premáhalo ako horká pilulka na spanie. Začala upadať do stavu beztiaže a jej telo jej úplne podľahlo. Nemala najmenšie tušenie, ako rýchlo alebo ako pomaly  beží čas. Zreničky mala rozšírené, všade cítila jej dotyky a na krku horúci dych. Pozerala na ňu a mala pocit, že sa v tých očiach utopí.

Začala si uvedomovať čo všetko sa s ňou deje a rozmýšlala, či by sa vôbec dokázala ubrániť. Jej? Svojej túžbe po nej? Sama sebe?  Pomaly začala zabúdať, že ona je tam niekde vonku sama. To sa jej ešte nikdy nestalo. Aj ona si to uvedomovala, ale nechcela ju na to upozorňovať... obe však cítili, že tentoraz to ani jedna nepotrebuje a ani nechce počuť. Obe akoby mali zrazu akýsi pocit slobody a chceli si ho užiť. Každá z nich naplno a pritom navzájom spolu.

Chceli len jedno, jedna druhú, chceli sa obe...
Otázky?

de profundis | stály odkaz

Komentáre

  1. Otázky ani nie :)
    milé predvíkendové čítanie
    publikované: 09.02.2007 10:16:10 | autor: teide (e-mail, web, autorizovaný)
  2. ;)
    zaujímavé čítanie :)
    publikované: 09.02.2007 15:25:33 | autor: amidala (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014